Graditelj Novi Sad - privredno društvo obrisano iz registra


Micro Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
PROIZVODNO TRGOVINSKO USLUŽNO PREDUZEĆE GRADITELJ DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU NOVI SAD - privredno društvo obrisano iz registra
ADRESSE
Rumenački put 2, 21000 Novi Sad
Verantwortliche Person
Relja Gros
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Privatno preduzeće, GRADITELJ d.o.o. osnovano 1992.godine u Novom Sadu, izrasta u poslovni sistem GRADITELJ Group koju čine GRADITELJ d.o.o. Novi Sad, GRADITELJ BL d.o.o. Banja Luka, GRADITELJ CG d.o.o. Podgorica GRADITELJ strojevi i vozila d.o.o. Zagreb i GRADITEL-ADING d.o.o. Skopje.

Osnovna delatnost svih članica sistema: prodaja, inženjering, servisiranje i remont, građevinskih mašina, postrojenja, vozila, motora i komponenata.

Dugogodišnji korektan i profesionalan odnos u poslovanju je sistemu GRADITELJ Group omogućio da postane generalni zastupnik renomiranih svetskih kompanija iz oblasti građevinskih mašina, postrojenja, kao i lakih dostavnih, terenskih i specijalnih vozila.

Graditelj group preko svojih centara pokriva tržišta Srbije i Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Prodajna mreža se odvija i preko regionalnih kancelarija u Beogradu, Nišu i Čačku u Srbiji i kancelarije u Sarajevu u B&H.


Nachrichten