Shadows d.o.o. Beograd


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
PREDUZEĆE ZA INŽINJERING UNUTRAŠNJU I SPOLJNU TRGOVINU SHADOWS DOO BEOGRAD
ADRESSE
Popova bara nova 2 br. 1, 11211 Beograd
Verantwortliche Person / Eigentümer
Nebojša Andrejević

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Privredno društvo SHADOWS d.o.o. osnovano je 1991. godine. Danas, na srpskom tržištu, ova kompanija predstavlja lidera u nabavci i prodaji grafičkog repromaterijala i ostalih pratećih materijala.

SHADOWS quality je brend koji je prepoznat na tržištu zahvaljujući profesionalnosti svojih zaposlenih i njihovoj pažnji usmerenoj ka tehničkoj podršci kupcima.

Razlog kvaliteta poslovanja je i pažljiv odabir onih partnera čija roba se distribuira. SHADOWS ima ugovore isključivo sa renomiranim svetskim i evropskim proizvođačima čiji proizvodi su se već pokazali kao vrhunski u primeni. O ovome svedoče brojni zadovoljni klijenti.

SHADOWS d.o.o. je ovlašćeni distributer navedenih brendova za teritoriju Srbije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Pouzdanost i partnerski pristup omogućili su kompaniji SHADOWS dugogodišnju saradnju sa velikim brojem zadovoljnih kupaca. To su gotovo sve značajne kompanije u ovoj oblasti: Color print, Kolor pres, Grafostil, Avala Ada, Lion pack group, Bosis, Politika...

Redovnim kontaktima i razmenom znanja sa inostranim partnerima ali i posetama međunarodnim sajmovima zaposleni stiču nova saznanja u ovoj izuzetno dinamičnoj oblasti. Kontinuirano ulaganje u obrazovanje svog kadra prioritet je kompanije SHADOWS.

Kompanija SHADOWS s ponosom predstavlja svoj poslovno-magacinski objekat, koji ispunjava sve najsavremenije standarde i propise koji regulišu rad sa grafičkim materijalima. U njegovoj izgradnji učestvovali su svi zaposleni. Poslovno-magacinski objekat kompanije SHADOWS je u blizini svih važnih saobraćajnica, što mu omogućava odličnu saobraćajnu povezanost i u velikoj meri olakšava transport robe. Pored dobre strateške pozicije, efikasnosti dostave proizvoda kupcu doprinosi i vrhunska tehnologija, obučeni magacinski radnici i sopstveni vozni park.

Tehnička podrška o pravilnoj primeni grafičkih materijala je, između ostalog, to po čemu je SHADOWS posebno poznat na tržištu. Time se postiže štampa visokog kvaliteta koja je neophodna vrhunskom proizvodu, a sve to uz ekonomičnost u primeni materijala.
Vi štampate mi garantujemo kvalitet

Nachrichten