Peštan d.o.o Bukovik


Groß Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE U UNUTRAŠNJOJ I SPOLJNOJ TRGOVINI PEŠTAN DOO BUKOVIK - ARANĐELOVAC
ADRESSE
1300 Kaplara 189, 34301 Aranđelovac
Verantwortliche Person
Radovan Grujić

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Philanthropie
Beschreibung der Tätigkeit
Kompanija PEŠTAN zauzima lidersko mesto u proizvodnji plastičnih cevi i PVC profila u Srbiji. Pored standardnog i prepoznatljivog proizvodnog programa, pod brendom PEŠTAN možete naći i nove Confluo pametne slivnike,cevi za podno grejanje PE-RT OXY,ALUPEX,PP-R cevi sa staklenim vlaknima i trake i fiting za navodnjavanje.Da bi odgovorila visokim zahtevima evropskih standarda, kompanija ulaže znatna sredstva u modernizaciju i automatizaciju opreme kako bi reprezentativno predstavila svoj prestižan kvalitet na tržištima širom celog sveta.

Održavanje postojećih i izrada novih alata kompanija PEŠTAN realizuje u sopstvenoj alatnici koja raspolaže najsavremenijom opremom i softverskim programima za izradu i preradu alata u 3D animaciji.

PEŠTAN distribuira svoje proizvode putem prodajne mreže koja broji više od 5000 kupaca, kako u domaćoj prodaji tako i u izvozu. Kompanija je izvozno orjentisana i svoju prodaju realizuje u više od 60 zemalja sveta, kao što su zemlje u regionu, EU, zemlje Bliskog Istoka, Rusija, Australija, Afrika, Severna i Južna Amerika.

Logistička podrška ima veoma značajnu ulogu u kompaniji s obzirom na to da PEŠTAN poseduje više od 30 kamiona kojima se roba doprema do krajnjih kupaca. Pored stare hale izrađene su nove proizvodne hale sa najsavremenijom opremom koja zauzima 30.000 m2 zatvorenog i 40.000 m2 otvorenog skladišnog prostora.

Kompanija zapošljava 1000 radnika u Srbiji i 200 izvan granica Srbije. Inovacije i unapređivanje kadra i opreme predstavlja cilj kome kompanija teži, a sve u cilju što većeg zadovoljstva kupaca kako u Srbiji tako i širom celog sveta.