Comel d.o.o. Beograd


Mitte Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
PRIVREDNO DRUŠTVO COMEL DOO, BEOGRAD (RAKOVICA)
ADRESSE
Pere Velimirovića 8a, 11000 Beograd
Verantwortliche Person
Zoran Milutinović, Jasmina Stupar-Marković
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Kompanija je osnovana 1990. godine i bavi se proizvodnjom, pružanjem usluga i prodajom proizvoda iz oblasti elektroenergetike.

Osnovna polja delatnosti su proizvodnja i isporuka opreme kao i usluge inženjeringa, izvođenja radova i servisiranja rasklopne, merno-regulacione, signalne i zaštitne opreme svih naponskih nivoa.

PRODAJNI PROGRAM

Prodajni program COMEL obuhvata širok opseg proizvoda svih naponskih nivoa, specifične industrijske opreme, automatizacije i besprekidnog napajanja.

U zavisnosti od potreba i želja krajnjeg korisnika COMEL u svojoj ponudi pruža mogućnost izbora više proizvođača, među kojima su zastupljeni svi poznati svetski brendovi iz oblasti elektroenergetike i industrijske kontrole.

Krajem 2015. godine COMEL pokreće sopstvenu proizvodnju energetskih transformatora do 420kV, u skladu sa Ugovorom o proizvodnoj kooperaciji sa MINEL TRANSFORMATORI a.d. Ripanj.

U pružanju usluga inženjeringa, projektovanja, izvođenja radova, servisa i remonata COMEL koristi sopstveni stručni kadar, ali i razvijenu mrežu kooperanata i eksperata iz naučnih instituta, fakulteta, domaćih projektnih i konsultantskih kompanija i izvođačkih firmi.

Nachrichten