Unisol d.o.o. Beograd


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE UNISOL BEOGRAD
ADRESSE
Autoput Beograd - Novi Sad 100b, 11080 Beograd (Zemun)
Verantwortliche Person
Vojin Starčević, generalni direktor

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ereignisse
Finanzen
Personen
Philanthropie
Beschreibung der Tätigkeit
Pre više od 20 godina, tačnije 1989. godine osnovana je jedna mala firma po imenu Polimark. Sa svojim prvim proizvodom, kečapom, a kasnije i majonezom, senfom, margarinom, kuvanim i konzerviranim paradajzom, sosovima, margarinima, univerzalnim začinom, kremom za kuvanje i šlag kremom ali i napicima od soje, Polimark je postao najveći proizvođač kondimenata u regionu.

Polimark je prva kompanija u Srbiji koja je uvela standard kvaliteta ISO 9001:2000 i sertifikovala i implementirala HACCP standard. Takođe, implementirani su i IFS i BRC standardi. Mikrobiološka i hemijska kontrola proizvoda u svim fazama proizvodnje kao i saradnja sa naučnim institucijama, zajedno sa pomenutim standardima, omogućavali su da Polimark garantuje stalni kvalitet i svežinu proizvoda tokom roka trajanja.

Kako je Polimark rastao, tako su se rađale i nove ideje ali i potreba za širenjem poslovanja u različitim delatnostima, te je tako nastala Polimark Grupa – grupa kompanija koja je okupljala deset kompanija članica, različitih delatnosti ali sa jednim zajedničkim ciljem a to je uspeh.

Razvojem i širenjem poslovanja došlo se i do pojma korporatizacije, što, između ostalog, pretpostavlja i distanciranje od imena Polimark, koje ostavljamo samo na pakovanjima proizvoda koji ih nose. Polimark Grupa 2016. godine postaje Unisol Grupa sa osam kompanija članica koje će se, na ovaj način, više okrenuti razvoju poslovanja, širenju portfolia brendova ali i većoj saradnji sa trećim licima.

Nachrichten