e-Plus Marketing Centar d.o.o. Beograd


Micro Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
Centar za marketing strategiju e-Plus Marketing Centar d.o.o. Beograd-Novi Beograd
ADRESSE
Ljubinke Bobić 13, 11000 Beograd
Verantwortliche Person / Eigentümer
Stefan Ivanović

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
ePlus Marketing Centar je full-service marketing agencija, što znači da pružamo sve usluge iz domena marketinga, ali želimo da naglasimo da smo eksperti za sledeće oblasti:

BRENDING – Brend obuhvata sve ono što pripadnik ciljne grupe zna o nama i što utiče na njega da preduzme ili ne preduzme neku željenu akciju. Ostvarili smo saradnju sa brojnim kompanijama, pojedinicima i agencijma na svim kontinentima.

MARKETING KOMUNIKACIJE – Imamo višegodiišnje iskustvo na tržištu cele Centralne Evrope u kreiranju fokusirane poruke, prilagodjene ciljnoj grupi, uz optimizovane troškove.

MARKETING STRATEGIJA – U svetlu brojnih tržišnih izazova, sa uspehom smo rešavali i najkompikovanije probleme naštih klijenata kroz definisanje ciljeva, načina njihovog ostvarenja i naravno - realizacijom.

UNAPREĐENJE PRODAJE – Aktivnosti unapređenja prodaje, da bi obezbedile dugoročne rezultate, moraju se izvoditi na način koji nikako ne urušava vrednosti brenda, već naprotiv, stvara “uzbuđenje” kod potrošača zato što im je voljeni proizvod još bliži i dostupniji.

Članovi našeg tima su imali vodeće uloge u planiranju i sprovođenju gore navedenih aktivnosti za vodeće internacionalne i domaće kompanije u celom regionu Centralne Evrope: Doncafe, McDonald’s, Centroproizvod, Don Don, Lesaffre, Nestle, Pons, Toshiba, Transparentost Srbija, Bake Up, Audi, Seat, Philips, Jasen, FK Crvena zvezda, Delhaize, Zdravstvena zadruga Zdravlje, Neoset, Belana, Autotransport, Mega…

Ponekad nas naši klijenti angažuju da izvršimo procenu i odabir pravih kadrova iz oblasti marketinga ili prodaje za njih.