Metalac 2 Banatsko Novo Selo


Micro Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
ZANATSKA RADNJA I USLUGE PREVOZA METALAC 2 MIRKO NOVAKOVIĆ PREDUZETNIK, BANATSKO NOVO SELO
ADRESSE
Borisa Kidriča 55, 26314 Banatsko Novo Selo
Verantwortliche Person
Mirko Novaković

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Primarna delatnost firme je proizvodnja opreme za doradu semenskog kukuruza, od kontrolisanog istovara, transporta klipa i zrna kukuruza, čišćenja klipa kukuruza pa do sušenja. U oblasti proizvodnje i montaže opreme za doradu semenskog kukuruza firma je prisutna na tržištima: Srbije, Bosne i Hercegovine, Ukrajine, Kazahstana i Rusije.

Sekundarna delatnost firme jeste prerada plastičnih masa postupkom rotacionog livenja. Proizvodi nalaze primenu u: agro industriji, građevinarstvu, domaćinstvu, industriji itd. U svojoj alatnici možemo izrađivati alate za proizvode do 20 000 litara.

2014 godine firma " Metalac 2" je izgradila novi proizvodno poslovni objekat površine 2240 m², gde će se intalirati CNC obradni centar alatnice i povećati kapacitet proizvodnje artikala za 30 %. U 2015 godini proširuje se poslovna saradnja sa Ukajinom, i Rusijom u oblasti rotacionog livenja za agro industriju. Cilj nam je imati zadovoljne potrošače, koji će prepoznati naša nastojanja da kroz stalno poboljšanje kvaliteta naše usluge, dugoročno ostvarujemo zajedničke ciljeve.