Stadion Shopping Center Beograd


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
STADION EVENT CENTAR D.O.O. BEOGRAD-VOŽDOVAC
ADRESSE
Zaplanjska 32, 11000 Beograd
Verantwortliche Person / Eigentümer
Stevan Micić

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ereignisse
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Stadion Shopping Center objedinjuje dve strasti na jednom mestu – šoping i fudbal.


S obzirom da je četvrti po redu objekat u Evropi na čijem se krovu nalazi fudbalski teren čije tribine mogu da prime 5.000 gledalaca, Stadion Shopping Center je izgrađen u skladu sa savremenim standardima UEFA.

Praćenje fudbalskih utakmica, koncerata i kulturnih događaja na ovakvom mestu pruža jedinstven doživljaj svim posetiocima.

Površina maloprodajnog dela centra iznosi 28.000 kvadratnih metara gde možete naći najpoznatije svetske i domaće brendove, poznate ugostiteljske objekte kao i različite zabavne sadržaje.

Sa dva podzemna nivoa od 800 parking mesta, maloprodajnim delom i fudbalskim stadionom, ovaj šoping centar spada u najveći u starom delu Beograda.

Na trećem spratu na površini od ukupno 1.220 kvadratnih metara, nalazi se ekskluzivan prostor sa terasom odakle se pruža neverovatan pogled na čitav grad.

Stadion Shopping Center svim svojim posetiocima pruža odličan šoping uz zabavu i sportski užitak – dve strasti spojene na jednom mestu.

SHOPPING / KUPOVINA

Najpoznatiji svetski i domaći brendovi koji prate poslednje modne trendove pružaju posetiocima širok izbor asortimana i maksimalno zadovoljstvo prilikom kupovine. Prodavnice nakita i aksesoara pružaju odličnu ponudu modnih detalja koji će upotpuniti vaš stil.

HRANA I PIĆE

Raznovrsna gastronomska ponuda u prijatnim ambijentima restorana, kafića i poslastičarnice učiniće da uživate u svakom trenutku. Primamljivi specijaliteti i osvežavajući napitci predstavljaju odličan izbor svim posetiocima da naprave sladak predah između šopinga i zabave u Stadion Shopping Centru. Supermarket, apoteka, banka, pošta, optika i frizerski salon vam daju mogućnost da sve obavite na jednom mestu i ostatak slobodnog vremena provedete uživajući u šopingu.

ZABAVA

U sklopu Stadion Shopping Centra nalaze se različiti zabavni sadržaji za sve posetioce. Nova i spektakularna zabava u igraonici za stariju decu je 5D bioskop! Dodatne simulacije pokreta i specijalni efekti u određenim situacijama dočaravaju publici magični užitak gledanja filma.

Igraonica za najmlađe posetioce, decu do tri godine, sa raznovrsnim animacijama čini ovaj prostor neverovatno zanimljivim i zabavnim mestom.

Nachrichten