Udruženje za bankarstvo, osiguranje i druge finansijske institucije PKS


Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
Udruženje za bankarstvo, osiguranje i druge finansijske institucije PKS
ADRESSE
Resavska 13-15, 11000 Beograd

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Beschreibung der Tätigkeit
Finansijske institucije i davaoci finansijskih usluga, članice Komore, svoje interese ostvaruju kroz Odbor Udruženja za bankarstvo, osiguranje i druge finansijske institucije, koji po statutu PKS ima 19 članova, kao i kroz odgovarajuće grupacije, komisije i druga stalna i povremena tela koja se formiraju u skladu sa potrebama članica.

Sa pojavom novih učesnika na tržištu finansijskih usluga, kao što su dobrovoljni penzijski fondovi i investicioni fondovi, formirana su i stalna tela koja zastupaju specifične interese ovih učesnika. Specifična forma delovanja naših članica je i kroz forume za prevenciju prevara u finansijskim sektoru, čime se daje direktan doprinos stabilnosti finansijskog sistema i sprečavanju šteta širih razmera. Ovakvo delovanje je u interesu ne samo finansijskih institucija, već i njihovih klijenata.

U okviru Odbora Udruženja poslovne banke, osiguravajuće organizacije i druge finansijske organizacije razmenjuju iskustva, usaglašavaju interese, dogovaraju zajedničke aktivnosti, pokreću inicijative i predlažu mere u cilju unapređenja svog poslovanja i poslovanja privrede.

Nachrichten