MONA HOTEL MANAGEMENT BEOGRAD


Mitte Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
MONA HOTEL MANAGEMENT DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
ADRESSE
Cara Uroša 62-64, 11000 Beograd
Verantwortliche Person
Ivan Vitorović od aprila 2016.

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Personen
Bildstrecken
Beschreibung der Tätigkeit
Mona hotel management d.o.o. je kompanija osnovana 2011. godine, nastala izdvajanjem iz matične kompanije MONA d.o.o. sa ciljem upravljanja hotelima, kako u svom vlasništvu, tako i u vlasništvu drugih fizičkih i privrednih subjekata.

MONA d.o.o. je osnovana 1989. godine i bavi se proizvodnjom kožnih odevnih predmeta, poslovne galanterije i tekstilne odeće. Dugi niz godina važi za jedan od najprepoznatljivijih brendova u Srbiji i spada u 50 najuspešnijih preduzeća Srbije.

Iskustvo na konkurentnom tržištu, posvećenost zadovoljstvu kupaca i kontinuirani rad na inovacijama, naveli su da Mona d.o.o. diversifikuje polovanje na hotelske usluge. Prvi objekat je nikao 2003. godine, a onda su krenule i značajne investicije. 2011. Godine osnova se zavisno preduzeće Mona hotel management. Danas, ovu kompaniju čini mlad i perspektivan tim, koji iza sebe ima uspešne projekte i koji upravlja hotelima čiji je potpuni ili delimični vlasnik kompanija.

Portfolio kompanije danas čine pet objekta, hotel Zlatibor Mona na Zlatiboru, hotel Argo u Beogradu, hotel Javor kod Ivanjice i apartmani Villa Bella u Budvi i novi hotel u Beogradu, Mona Plaza, čije je otvaranje zakazano za jesen 2019.godine.

Kompanija je i nosilac brojnih domaćih i međunarodnih priznanja među kojima izdvajamo: Najbolji hotel u 2011, Najbolji hotelski menadžment 2010, Superbrand u hotelima