TV N1


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
ADRIA NEWS d.o.o. Beograd-Novi Beograd
ADRESSE
Omladinskih brigada 86p, 11070 Beograd
Verantwortliche Person
Jugoslav Ćosić

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Finanzen
Personen
Beschreibung der Tätigkeit
N1 je prva regionalna i lokalna 24-časovna platforma (TV, web, mobilna) za emitovanje vesti i aktuelnosti za više od 20 miliona ljudi na Balkanu. Sa produkcionim centrima u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu, N1 je ekskluzivni informativni partner CNN-a.

Zahvaljujući profesionalnom timu novinara i urednika i uz pomoć napredne digitalne tehnologije, N1 pruža tačne i blagovremene informacije sa lica mesta.

N1 se emituje putem kablovskih emitera u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori i Srbiji, kao i putem kablovskog operatora u Sloveniji, DHT platforme u Evropi i širom sveta, kroz OTT platformu Net TV Plus.

N1 – i regionalna i lokalna

Tri produkciona centra N1, u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji, imaju sopstveni urednički pristup, novinare, studije, web i mobilne platforme, te kreiraju odvojene sadržaje za tri zemlje, a kada je u pitanju program interesantan za sve tri sredine, udružuju se u jedan regionalni kanal.

Pokrenuta u oktobru 2014. godine, televizija N1 zapošljava više od 150 profesionalnih televizijskih i web novinara, koji proizvode vesti, informativni, sportski, zabavni i obrazovni sadržaj.

N1 je vlasništvo kompanije Adria News, u okviru United Medie, koju čine vrhunski pay tv kanali u regionu, a koja je član grupacije United Group.

United Group je u većinskom vlasništvu KKR-a, vodeće globalne investicione firme, sa sedištem u Njujorku. Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) je suinvestitor u kompaniji.

Nachrichten