Plan-net solar d.o.o. Beograd


Micro Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
Plan-net solar d.o.o. Beograd
ADRESSE
Bogoljuba Čukića 14

Ekspozitura: Lješka 45, 11030 Beograd
Verantwortliche Person
Marko Femc

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Plan-net solar d.o.o. je vodeće preduzeće za izgradnju vrhunskih solarnih elektrana u Srbiji, Sloveniji i u Hrvatskoj. Saradnja sa inovativnim i pouzdanim poslovnim partnerima omogućava kontinuirani rast razvoja i poslovne izuzetnosti. Solarne elektrane Plan-net solar koriste visokokvalitetne module Upsolar, najsavremenije konstrukcije Schletter i Mecosun, kao i vodeće invertere SMA i Aros.

Visoki kvalitet obezbeđujemo standardima ISO 9001:2008, članstvom u PV Cycle kao jedini u Sloveniji, članstvom ZSFI (Združenje slovenske fotovoltaične industrije - Udruženje slovenske industrije fotonaponskih ćelija), sopstvenom teškom mehanizacijom i iskustvima.

Vrhunski sastavni delovi solarnih elektrana, kao i odgovoran i visokokvalifikovan stručni kadar u solarnim elektranama rezultiraju najvišim prinosom. Ostvarili smo već više od 140 solarnih elektrana. Između ostalih, u nas su imali poverenja i Omahen Transport, Krka, Loterija Slovenije, Sintal, BTC, a više o tome možete da pogledate i na našoj internet strani Reference. Preduzeće Plan-net u svojoj delatnosti Električna vozila nudi prodaju električnih skutera i automobila, u delatnosti Plan-net Punjive ćelije prodaju punjivih ćelija. Grupu Plan-net odlikuju kompletne, visokokvalitetne i brzo obavljene usluge i integracija u ostvarivanje globalne promene poštovanja prirode.

Prelistajte naš katalog na internet strani www.plan-net-solar.rs.

Pored izgradnje solarnih elektrana nudimo i:
- Projektovanje i izvođenje elektroinstalacija PLAN-NET
- UPS uređaji PLAN-NET
- Električna vozila PLAN-NET EV
- Punjive ćelije PLAN-NET PP
- Klimatizaciju PLAN-NET

Našu celokupnu ponudu možete da pogledate na internet strani www.plan-net.si

Naše prednosti su dugogodišnje iskustvo u oblasti izgradnje solarnih elektrana, elektroinstalacija, UPS-ova i električnih vozila. Nudimo vam kompletno rešenje od idejnih proračuna, preko projektovanja i finansiranja, do finalne verzije i kasnijeg održavanja. Zajedno sa pouzdanim dobavljačima vam obezbeđujemo vrhunska tehnološka rešenja, koja zadovoljavaju svaku želju i ideju. Sklapanje dugoročnih partnerstava sa dobavljačima nam je omogućilo da podignemo kvalitet na najviši nivo. Naše solarne elektrane obezbeđuju najvišu efikasnost, najviše prinose i, kao posledicu toga, zadovoljne investitore. Verujemo da zajedno možemo da poboljšamo svet, zato smo postavili devet sopstvenih solarnih elektrana.

U budućnosti želimo da ostanemo vodeće preduzeće za postavljanje i održavanje solarnih elektrana, kao i da se proširimo na inostrana tržišta. Viziju ćemo ostvariti sa odličnom ekipom zaposlenih i sa pouzdanim strateškim partnerima.