Atlantic Štark d.o.o. Beograd


Groß Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
Atlantic Štark d.o.o. Beograd
ADRESSE
Bulevar Peka Dapčevića 29, 11010 Beograd
Verantwortliche Person
Aleksandra Popović, Mate Štetić
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ereignisse
Finanzen
Personen
Philanthropie
Bildstrecken
Video
Beschreibung der Tätigkeit
Soko Štark, posluje kao Strateško poslovno područje Slatko i slano u sistemu Atlantic Grupe, multinacionalne kompanije koja u svom poslovanju objedinjuje proizvodnju, razvoj, prodaju i distribuciju robe široke potrošnje, uz prisutnost na tržištima više od 30 zemalja širom sveta.

Ova sinergija unutar velikog poslovnog sistema omogućila je otvaranje novih tržišta, jaču distribuciju, bolju pozicioniranost i plasman - što je osnov daljeg razvoja "Štarka" i Grupe u celini.

Ulaganje u već renomirane brendove, među kojima neki imaju regionalni, pa čak i globalni potencijal, doprineće ostvarenju dodatne vrednosti i ambicioznih poslovnih planova.

Kroz poslove permanentnog tehnološkog unapređenja i marketing aktivnosti, radi se na stalnom inoviranju asortimana, praćenju i primeni savremenih trendova u oblasti tehnologije i odnosa prema tržištu i potrošačima.

Iz fabrike svake godine, kao rezultat praćenja svetskih trendova i kontinuiranog ulaganja u kvalitet i razvoj, izlaze proizvodi čija je posebna odlika receptura - tako sastavljena i tehnološki proces proizvodnje - tako vođen da su sačuvana hranljiva svojstva prirodnih sirovina.

Svi Štarkovi brendovi imaju dugogodišnju tradiciju, pa tako čokolada Najlepše Želje ovih dana slavi 95 godina postojanja, a za Smoki, najpoznatiji flips na ovim prostorima ovo je jubilarna 45. postojanja. U Štarkovom portfoliju su I čuvena Bananica, Prima štapići, Napolitanke…I da ne nabrajamo Štark je obeležio odrastanje mnogih generacija.

Nachrichten