Envipack doo Beograd


Micro Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ENVIPACK BEOGRAD (ZEMUN)
ADRESSE
Batajnički drum bb, 11080 Zemun
Verantwortliche Person
Aleksandar Šošević

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
ENVIPACK d.o.o. je specijalizovani operater sa inegralnom dozvolom za sakupljanje i transport opasnog i neopasnog otpada, osnovan od strane kompanije Galenika Fitofarmacija a.d. prevashodno sa ciljem da se uspostavi sistem za sakupljanje i zbrinjavanje otpadne ambalaže od sredstava za zaštitu bilja na teritoriji Republike Srbije. Osnovna namera je da se smanje količine generisanog otpada, očuvaju prirodni resursi i uspostavi optimalno upravljanje ambalažnim otpadom u skladu sa najboljim iskustvima zemalja EU i sveta.

ENVIPACK d.o.o. u ime svojih klijenata i o njihovom trošku organizuje prikupljanje i zbrinjavanje ambalažnog otpada sa čitave teritorije Republike Srbije, vrši pregled, kontrolu i transport prikupljenog otpada, organizuje edukacije i promocije vezane za prikupljanje, pravilno postupanje i razvrstavanje nastalog opasnog i neopasnog otpada. Pravilnim postupanjem sa otpadnom ambalažom od SZB, krajnji korisnici proizvoda obazbeđuju sebi besplatnu uslugu operatera.

Pogodnost za klijente i krajnje korisnike različitih hemijskih proizvoda je da posredstvom operatera ENVIPACK d.o.o. mogu jednostavno i ekonomski isplativo zbrinuti i ambalažni otpad od ulja, maziva, boja, lakova, aditiva kao i veliki broj tečnih i čvrstih opasnih ili neopasnih otpada koji se generišu na njihovim posedima uključujući i otpadna ulja, filtere, proizvode sa isteklim rokom trajanja i sl.

Nachrichten