Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije Beograd


Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije Beograd
ADRESSE
Kneza Višeslava 72, 11030 Beograd
Verantwortliche Person
Goran Bojović
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Beschaffungsplan
Ausschreibungsgewinner
Lieferanten
Ereignisse
Personen
Philanthropie
Beschreibung der Tätigkeit
Jedinstveni centar u regionu koji integriše sport i medicinu sporta u jednoj instituciji jeste Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije. Kao jedina specijalizovana ustanova čije su dve primarne oblasti sport i medicina sporta, godinama smo razvijali multidisciplinarni sistem koji danas funkcioniše po najvišim standardima.

Godinama unazad unapređivali smo ne samo infrastrukturu koja uključuje otvorena i zatvorena kupališta, Dom sportova, teniske, Fudbalske i druge terene, trim stazu i hotel Trim za smeštaj sportista, već smo uporedo radili i na modernizaciji Zavoda i usavršavanju kadrova.

Danas, usluge sportistima, rekreativcima i građanstvu pružaju specijalisti iz oblasti sporta i medicine sporta, i to u raznim naučnim disciplinama. Zavod je oformio timove koji se bave testiranjima, analitikom kao i naučnim i drugim istraživanjima u cilju unapređenja vrhunskog sporta i opšteg zdravlja stanovništva.

Od svog nastanka, Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije je svoja istraživanja i rad fokusirao na vrhunske sportiste. Naša kontinuirana istraživanja su riznica dragocenih podataka za kreiranje politika koje se bave najvišim dostignućima u vrhunskom
sportu, ali pravilnim razvojem dece. U tome aktivno učestvujemo uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Smatramo da su sportisti najvažniji resurs naše zemlje, uz mlade koji su deo naše kuće.

Nachrichten