CEPS Centar potrošača Srbije


Micro Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
CEPS Centar potrošača Srbije
ADRESSE
Španskih boraca br. 32a, 11000 Beograd
Verantwortliche Person
Vera Vida

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Finanzen
Philanthropie
Beschreibung der Tätigkeit
CEPS je savez udruženja građana, dobrovoljno udruženih organizacija za zaštitu potrošača koje deluje na području Republike Srbije, a koje u svom programu i radu imaju za cilj pomoć članovima organizacije u ostvarivanju zaštite njihovih prava koja im pripadaju kao potrošačima, zalaganje za usklađivanje zakonodavstva Srbije sa najvišim standardima zaštite potrošača u razvijenim demokratijama kao i usklađivanje sa standardima zemalja Evropske Unije.

Rad CEPS-a je javan. Javnost rada osigurava se i ostvaruje pravovremenim i istinitim obaveštavanjem organizacija koje su u sastavu CEPS-a i šire javnosti putem sredstava javnog informisanja. Radi što potpunijeg ostvarivanja javnosti u radu, CEPS može objavljivati svoj časopis u skladu sa propisima o javnom informisanju.

Na inicijativu Centra za edukaciju i zaštitu potrošača Beograd,zajedno sa Centrom za edukaciju i zaštitu potrošača Alibunar i Centrom za zaštitu potrošača Inđija, 16.10.2008. godine, u Beogradu je održana Osnivačka skupština i doneta Odluka o osnivanju asocijacije potrošača pod nazivom Centra potrošača Srbije-CEPS.

Nachrichten