JP Vodovod i kanalizacija Ćuprija - privredno društvo obrisano iz registra


Mitte Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
JAVNO PREDUZEĆE ZA VODOVOD I KANALIZACIJU VODOVOD I KANALIZACIJA SA POTPUNOM ODGOVORNOŠĆU, ĆUPRIJA - privredno društvo obrisano iz registra
ADRESSE
Grobljanska bb, 35230 Ćuprija
Verantwortliche Person
Miodrag Jovanović
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Lieferanten
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Osnovna delatnost JP “Vodovod i kanalizacija” je proizvodnja i prerada vode za piće, snabdevanje stanovništva opštine Ćuprija hemijski i bakteriološki ispravnom vodom, kao i prikupljanje i kanalisanje otpadnih atmostferskih voda sa urbanog područja grada.

Ovo preduzeće zaduženo je i za kontrolu pritiska vode, kao i za popravku raznih kvarova na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, ali pre svega za kvalitet pijaće vode, čija se kontrola obavlja svakodnevno preko Zavoda za javno zdravlje. U svim fazama distribucije, ispitivanje vode podvrgnuto je stalnoj kontroli kvaliteta i na osnovu kvaliteta i na osnovu analiza, ocenjuje se da kvalitet vode ispunjava uslove o ispravnosti pijaće vode.

Ćuprija se vodom snabdeva sa izvorišta Nemanja, sa lokacije Strelište i sa izvorišta Sv.Petka iz susedne opštine Paraćin. JP “Vodovod i kanalizacija” je osnovano početkom šezdesetih godina prošlog veka, a od 1994.godine radi u sadašnjoj formi. Preduzeće zapošljava 92 radnika.

Nachrichten