Visoka strukovna škola za preduzetništvo Beograd


Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
Visoka strukovna škola za preduzetništvo Beograd
ADRESSE
Karađorđeva 71, 11000 Beograd

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Beschreibung der Tätigkeit
Osnivač Visoke strukovne škola za preduzetništvo Beograd je Institut za razvoj malih i srednjih preduzeća.
Visoka strukovna škola za preduzetništvo iz Beograda, akreditovana Dozvolom za rad Ministarstva prosvete Republike Srbije, u trajanju od tri godine, jedinstvena je i prva škola ovog obrazovnog profila u Republici Srbiji.

Obrazovanje u Školi je usmereno ka osposobljavanju studenata da sa uspehom pokreću i vode sopstveni biznis, da se bave upravljanjem poslovnim procesima u savremenim tržišnim uslovima na studijskim programima Preduzetništvo i Komercijalista.
Nastava i vežbe se odvijaju u malim studijskim grupama uz primenu savremenih edukativnih metoda, kreativnih radionica i simulacija poslovnih situacija. Insistira se na individualnom i grupnom mentorskom radu i visokom stepenu korišćenja informacionih tehnologija.

Studenti se osposobljavaju za planiranje, organizovanje, vođenje i kontrolu poslovnih procesa, uključujući poznavanje pravnih propisa, trgovinskog i finansijskog poslovanja preduzeća i standarda sistema kvaliteta.

Stručna praksa je obavezna za sve tri godine studija i odvija se u odgovarajućim preduzećima i institucijama u trajanju od minimum dve nedelje do dva meseca po godini studija uz odgovarajućeg mentora i odgovarajući program prakse u izabranoj firmi/instituciji.

Lista smerova
Komercijalista
Preduzetništvo

Nachrichten