Delta Sport Beograd


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
PREDUZEĆE ZA TRGOVINU I ZASTUPANJE DELTA SPORT DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
ADRESSE
Milentija Popovića 7v, 11070 Novi Beograd
Verantwortliche Person
Bojana Roljić
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Personen
Philanthropie
Beschreibung der Tätigkeit
Centrala Delta Sporta nalazi se u Beogradu, a kompanija, kao jedna od članica Delta Holdinga, poštuje savremene principe poslovanja na tržištima Zapadnog Balkana.

Delta Sport ekskluzivni je distributer kompanije Nike i vodeći je sportski maloprodajni lanac u regionu. Franšizni je partner kanadskog modnog brenda Aldo, španske modne kuće Mango i italijanske robne marke Yamamay. U sklopu kompanije je i Delta Fashion - uvoznik je poznatih svetskih brendova Monsoon, Monsoon Children, Accessorize, Sergent Major i proizvođač uniformi Staff Uniforms. Sa jednim od vodećih svetskih lanaca kafeterija Costa Coffee potpisan je franšizni ugovor o širenju mreže na teritoriji Balkana i ex-Jugoslavije.

U maloprodajnoj mreži Delta Sporta su i prodavnice Sport Impuls - multibrend lanac sportske opreme. Sport Impuls svojim potrošačima nudi i posebno dizajnirne kolekcije sopstvenih robnih marki Addiction i Gecco. Vrhunsku ponudu garantuju priznati svetski brendovi - Nike, Lotto, Adidas, Converse, Helly Hansen i drugi. Sport Impuls je od maja 2009. godine postao ekskluzivno prodajno mesto The North Face brenda u Srbiji.

Delta Sport razvio je i urbani sportski koncept Buzz - mesto koje spaja odličnu kupovinu sa različitim, vrhunskim, kako novim tako i etabliranim oblastima urbanog lifestyle-a. Pored Nike-a, Buzz nudi i Franklin & Marshall , De puta madre, Converse, Ringspun.