Unija teniskih profesionalaca Srbije


Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
Unija teniskih profesionalaca Srbije
ADRESSE
Bulevar Arsenija Čarnojevića 54a, IV sprat, 11000 Beograd
Verantwortliche Person
Vuk Jeremić

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Beschreibung der Tätigkeit
Unija teniskih profesionalaca Srbije je društvena, vanstranačka, sportska organizacija osnovana sa ciljem da, delujući u oblasti tenisa, svojim članovima pruži podršku u toku i nakon njihove teniske karijere. Unija stvara ambijent i uslove potrebne svojim članovima za kvalitetno bavljenje tenisom, kao i mogućnost ostvarivanja prava u okviru socijalno-pravnog statusa.

UTPS svoje aktivnosti usmerava prema svim nivoima i svim kategorijama teniskih radnika - perspektivnim igračima, budućim trenerima i teniskim radnicima, od juniorskih kategorija, preko aktivnih profesionalaca do veterana. Zastupa sportske interese svojih članova, obezbeđuje stručnu pomoć u unapređivanju njihovog rada, unosi inovacije u znanje kadrova u Uniji, posebno rukovodećih i stručnih radnika, jača sportski moral i sportski duh svojih članova.

UTPS okuplja najtrofejnije aktivne igrače, trenere, sudije, buduće profesionalne igrače, kao i one koji su svoju karijeru aktivnih tenisera završili.

Na godišnjem nivou Unija organizuje veliki broj aktivnosti – egzibicionih mečeva, turnira, klinika i seminara, u celoj Srbiji i okruženju, koje za cilj imaju popularizaciju tenisa, prikupljanje sredstava za podršku članovima i podizanje nivoa stručnog znanja.

UTPS je napravila dobru saradnju sa pojedincima i srodnim organizacijama u regionu i Evropi, i nastoji da zadrži trend stvaranja mreže saradnika u celom svetu.

Nachrichten