Kuća Klastera Ledib


Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
LEDIB Kuća Klastera Savez
ADRESSE
Dobrička br.2,
Zgrada Banovine, I sprat, 18000 Niš
Verantwortliche Person
Goran Zlatković

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ereignisse
Beschreibung der Tätigkeit
KUĆA KLASTERA je inovativna razvojno poslovna organizacija za podršku klasterima i udruženjima u Srbiji.
Osnovana je na inicijativu sedam klastera sa područja jugoistočne Srbije i uz tehničku podršku danskog programa za lokalni ekonomski razvoj na Balkanu LEDIB u januaru 2011.godine.
Cilj KUĆE KLASTERA je podrška klaster inicijativama, informisanje klastera i njihovih članica, podsticanje razvoja, umrežavanja i promocije klastera u Srbiji.

KUĆA KLASTERA radi na projektima razvoja klastera u regionu, kreiranju mreže klastera u Srbiji i promociji razvoja klastera na nacionalnom i međunarodnom nivou. U saradnji sa Savetom za klastere Privredne komore Srbije, domaćim i međunarodnim organizacijam, KUĆA KLASTERA radi na mapiranju, informisanju i zastupanju interesa klastera u Srbiji.

U partnerstvu sa stručnjacima za razvoj klastera iz Danske, KUĆA KLASTERA je osnovala inovativni TRENING CENTAR ZA RAZVOJ KLASTERA U SRBIJI. Klaster fasilitatori, klaster menadžment i predstavnici javnog sektora i obrazovno naučnih institucija mogu biti korisnici specijalističkih programa obuke TRENING CENTRA KUĆE KLASTERA u Nišu.

Nachrichten