Benlian food d.o.o. Niš


Mitte Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA TRGOVINU BENLIAN FOODS, NIŠ
ADRESSE
Bulevar Svetog Cara Konstantina 82-84, 18000 Niš
Verantwortliche Person / Eigentümer
Raffi Benlian
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Kompanija Benlian Foods formirana je 2001. sa sedištem u Nišu. Naša osnovna delatnost je proizvodnja i distribucija prehrambenih proizvoda.
U svom početku, prvenstveno smo se bavili uvozom i distribucijom više vrsta pirinča, poput bisera i rizzija, kao i pasulja tetovca i ubrzo postali lider na tržištu Srbije i regiona.
Od 2008. godine započeli smo proizvodnju peciva i namirnica bez glutena različitih ukusa, posebno vodeći računa da svi sastojci naših proizvoda budu prirodni i vrhunskog kvaliteta.
Od svog nastanka, kompanija Benlian Foods posvećena je distribuciji i proizvodnji zdrave hrane. Petnaest godina kasnije, naš cilj se nimalo nije promenio. I danas smo, više nego ikad, svesni rastuće potrebe za zdravom hranom i želimo da svim našim sadašnjim i budućim klijentima tu potrebu ispunimo.
Danas, sa više od 250 zaposlenih u distributivnim centrima u Srbiji i regionu, Benlian Foods je regionalni lider u ovoj oblasti i izvozi svoje proizvode u više od 20 zemalja Evrope, Amerike i Azije.
Benlian Foods je i osnivač Benlian fondacije kojom pomaže mlade sugrađane u oblasti nauke, kulture i sporta, čime, kao društveno odgovorna kompanija doprinosi razvoju sredine u kojoj stvara.

Nachrichten