Gecko solutons d.o.o. Beograd


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
GECKO SOLUTIONS DOO BEOGRAD
ADRESSE
Milenka Verkića 17, 11080 Beograd-Zemun
Verantwortliche Person
Saša Atanasković

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Gecko Solutions jeste preduzeće koje se bavi sofverskim inženjerstvom i pružanjem usluga kompletnog razvoja informacionih sistema, od projektovanja do održavanja kompleksnih softverskih aplikacija , kao i softverske i hardverske infrastrukture.

Saradnja sa klijentima je bazirana na uzajamnom partnerstvu. Glavni potencijal preduzeća jesu specifična domenska znanja, veliko iskustvo zaposlenih i komunikacija sa klijentima. Želimo da isporučimo aplikacije okrenute korisnicima koje pružaju bogat i lak korisnički interfejs tako da se svako rešenje uklopi u vaš svakodnevni posao. Naša bliska pozicija povećava ekonomsku privlačnost usluga koje pružamo. U nama možete videti dugoročnog partnera vašem poslovanju.

Brojni uspešno završeni projekti svedoče o našem inovativnom pristupu i kvalitetu našeg razvojnog tima, koji je sastavljen od visoko obrazovanih inženjera sa visokim nivoom poznavanja raznovrsnih tehnologija i poslovnih procesa. Posebna prednost našeg preduzeća je u činjenici da smo u mogućnosti da pružimo kompletne timove ljudi sa svim potrebnim veštinama, od programera do projekt menadžera. Ovakav pristup nam omogućava da klijentima ponudimo rešenja koja se poklapaju sa njihovim potrebama uz najviši nivo kvaliteta.

Uspešno sarađujemo sa više klijenata u sledećim zemljama: Austria, Velika Britanija, Holandija, Hrvatska, Srbija i Sjedinjene Američke Države.

Kako bi naša usluga bila kompletnija, partneri smo najvećih svetskih IT kuća, kao što su Red Hat, Adobe, VMware, Microsoft i NetApp.

Naše usluge:

•Razvoj softvera baziran na sistemima otvorenog koda ili na sistemima drugih kuća
•Projekt menadžment i konsultantske usluge
•Razvoj proizvoda
•Umrežavanje i sigurnost
•Hardverska i softverska infrastruktura

Nachrichten