Auto Čačak Komerc d.o.o. Čačak


Groß Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU, PROMET, SAOBRAĆAJ I USLUGE, EXPORT-IMPORT AUTO ČAČAK KOMERC ČAČAK
ADRESSE
Braće Stanića 45, 32000 Čačak
Verantwortliche Person
Aleksandar Petronijević
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
AUTOČAČAK KOMERC d.o.o. je osnovan u januaru 2003.godine i nalazi se na obilaznom putu na lokaciji bivše Mehanizacije Hidrogradnje.

Osnovna delatnost preduzeća je uvoz, prodaja, servis i remont lakog, srednjeg i teškog programa vozila italijanske kompanije IVECO SpA.
Pored toga preduzeće ostvaruje tesnu saradnju sa Fabrikom ZASTAVA AUTOMOBILI iz Kragujevca ciji je ovlašćeni diler i serviser.
Da bi postigli visoke standarde koje je postavio IVECO pored investicija u infrastrukturne objekte, izvršena su značajna ulaganja u opremu za dijagnostiku, mašine, alate i stok rezervnih delova.
Savremen pristup klijentima obezbedjuje visoko stručni kadar svih profila, koji svoje znanje permanentno inovira praćenjem savremenih tokova iz oblasti menadžmenta usluga, kroz seminare u inostranstvu uz korišćenje najsavremeniji metoda učenja.

Za klijente, korisnike vozila drugih proizvodjača u putničkom i teretnom programu obezbedjena je najsavremenija linija tehničkog pregleda, lasersko podešavanje geometrije trapa, montaža i balansiranje svih vrsta pneumatika.
U moderno opremljenom servisno prodajnom centru moguće je kupiti nova i koriscena vozila po sistemu STARO ZA NOVO, uz asistenciju velikog broja poslovnih banaka i lizing kompanija.

Nachrichten