AIGO Business System d.o.o. Beograd


Mitte Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
PRIVREDNO DRUŠTVO AIGO BUSINESS SYSTEM DOO BEOGRAD
ADRESSE
Kneginje Zorke 25-27, 11000 Beograd
Verantwortliche Person
Aleksandar Leko – Generalni direktor
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Philanthropie
Beschreibung der Tätigkeit
AIGO kompanija je jedan od vodećih sistem integratora u Srbiji koji prepoznaje potrebe IT tržišta i pruža pouzdanu, prilagođenu i sveobuhvatnu podršku. Bilo da ste tek osnovano preduzeće, ili multinacionalna korporacija - mi smo vaš partner za razvoj!

AIGO nudi multivendorska IT rešenja za uspostavljanje efikasnog i integrisanog sistema operacija za uspešno kancelarijsko poslovanje. Pružamo usluge iz oblasti konsaltinga, dizajna rešenja, implementacije i redovnog servisa za mala, srednja i velika preduzeća.

AIGO je za svoju deceniju poslovanja postao ozbiljan i kredibilan strateški partner IT vendora i već godinama uspešno sarađuje sa renomiranim kompanijama kao što su HP, Dell EMC, Oracle, Lexmark, Epson, Lenovo, Canon, Xerox i mnogi drugi. Zauzimamo mesto lidera u printing poslovanju, od servisa, preko dostave, stručnih konsultacija, do operativne komunikacije na dnevnom nivou. Pored toga AIGO ima tri regionalna servisna centra i preko 40 servisnih partnera.

Kompanija AIGO je osnovana 2007. godine, zapošljava profesionalan i vrhunski obučen kadar od preko 100 zaposlenih, i konstantno beleži rast i učešće na IT tržištu Srbije.