PIA S DOO BEOGRAD


Mitte Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
PORSCHE INTER AUTO S DOO BEOGRAD (PALILULA)
ADRESSE
Zrenjaninski put 9A, 11210 Beograd
Verantwortliche Person
Hubert Wallner, Miloš Vujanović
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Jedan od najvećih evropskih distributera u oblasti automobilske industrije – Porsche, od avgusta 2007. godine je i u Srbiji prisutan na način koji je već standardan za Evropu.

Prodajno-servisni centar, Porsche Beograd Ada, vredan nekoliko miliona EUR, otvara svoja vrata za javnost 07.avgusta.

Počeci

Porsche Beograd, ovlašćeni diler i serviser vozila marke Audi i Seat, počeo je sa radom u aprilu 2004. godine. Za kratko vreme zauzeli smo značajan deo tržišta. U prethodne dve godine, u nameri da pružimo što bolju uslugu svojim kupcima i vlasnicima Audi i Seat vozila stalno smo radili na edukaciji naših zaposlenih. Novim načinom prodaje, kontinuiranim promotivnim aktivnostima kao i na uslugama servisiranja unapredili smo prodaju Audi i Seat automobila. Porsche Beograd se tako svrstao među vodeće auto-kuće na našem tržištu.

Izgradnja novog prodajno-servisnog centra Porsche Beograd Ada počela je 2005. godine
Porsche Beograd Ada je moderno opremljeni centar, izgrađen po visokim evropskim standardima Porsche grupe, kao i prema zahtevima svake robne marke. Naš novi centar će osim Audi i Seat, servisirati i prodavati i vozila marke Porsche.

Prodajni saloni Audi, Porsche i Seat prostiru se na površini od oko 3.000 m². Novi servisni kapaciteti sa 24 dizalica obuhvataju 2.500 m², a savremena termo-lakirnica zauzima 400 m². Magacin rezervnih delova i opreme smeštena je na 1.300 m². Parking prostor za 60 automobila nalazi se na krovu zgrade, a u okruženju novog objekta su i prostori za parkiranje novih vozila.

Nachrichten