Fashion Company Beograd


Groß Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
DRUŠTVO ZA EXPORT-IMPORT, TRGOVINU NA VELIKO I MALO TEKSTILOM I KONFEKCIJOM FASHION COMPANY DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD
ADRESSE
Bulevar Mihaila Pupina 115 B, 11070 Beograd
Verantwortliche Person
Draško Babić

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Philanthropie
Freie Stellen
Beschreibung der Tätigkeit
Fashion Company je najveći modni distributer u Jugoistočnoj Evropi, koji već trideset godina zastupa svetski poznate brendove kroz veleprodaju i maloprodaju odeće, obuće i aksesoara.

Zahvaljujući mreži od 100 maloprodajnih objekata u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Rumuniji, Fashion Company je prva asocijacija kada je reč o vrhunskom šopingu prestižnih svetskih brendova kao što su: Diesel, Calvin Klein, Moose Knuckles, Premiata, Guess, Steve Madden, Levi's, Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Replay, Timberland, Camper, Cesare Paciotti, Bata, Liu Jo Desigual, Mango, UGG i mnogi drugi.

Fashion&Friends, jedinstveni multibrend prodajni lanac u vlasništvu Fashion Company, na jednom mestu donosi kolekcije renomiranih svetskih modnih brendova poput Guess, Diesel, Tommy Hilfiger, Steve Madden, Calvin Klein jeans, Levi’s, Liu Jo, Replay i drugi.

Fashion&Friends prodavnice se nalaze u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i u Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

U 2018. lansirana je Fashion&Friends online prodavnica, koja predstavlja najveću multibrand shopping platformu u regionu.


Nachrichten