Profesional Stock Invest a.d. Beograd


Micro Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
PROFESSIONAL STOCK INVEST AD BEOGRAD
ADRESSE
Autopit 18 - Zmaj centar, 11000 Beograd
Verantwortliche Person
Đuro Bajić

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ereignisse
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Trgovanje hartijama od vrednosti

Bilo pravno ili fizičko lice, već iskusni investitor koji je upozant sa dešavanjima na tržištu kapitala ili se tek upoznajete sa finansijskim tržistem i njegovim funkcionisanjem, tim brokera i stručnih savetnika su na raspolaganju bilo da izvrše vašu odluku ili da vam pomognu u donošenju iste. Osim rutinskih brokerskih poslova, vrše i usluge upravljanja portfolijom (set hartija od vrednosti), počev od njegovog formiranja i vođenja, sve u zavisnoti od očekivanog prinosa i odnosa prema riziku samog klijenta.

Korporativni poslovi
Kontakt između akcionarskog društva i Centralnog registra ostvaruje se preko člana Centralnog registra sa kojim emitent potpisuje Ugovor o korporativnoj agenturi. Ugovorom o pružanju usluga u procesu vršenja korporativnih radnji „Professional stock broker“ AD, kao korporativni agent, između ostalog obavlja za klijenta i sledeće poslove: Sve poslove vezane za listing i trgovanje na Beogradskoj berzi; Javno oglašavanje Prospekta, svih bitnijih pokazatelja poslovanja i drugih dešavanja koja mogu bitnije uticati na cenu akcija na Berzi; Na zantev klijenta obavlja kupovinu i prodaju sopstvenih akcija u skladu sa Zakonom; Konsalting usluge u postupku novih emisija HOV klijenta; Dokapitalizacije preduzeća itd.

Konsalting poslovi
Konsalting tim ima znanje, mogućnosti i kontakte neophodne za obavljanje savetodavnih usluga, analiza preduzeća, analiza tržista, istraživanje, zastupanje u procesu privatizacije, kupovine ili prodaje preduzeća i poresko savetovanje. Pored toga, nude i usluge korporativnog marketinga (obavezno javno oglašavanje i kreiranje korporativnog imidža) zahvaljujući strateškoj saradnji koju imaju sa Betom, Biznisom, Pressom i Večernjim novostima.

Nachrichten