UNIQA neživotno osiguranje a.d.o. Beograd


Groß Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE UNIQA NEŽIVOTNO OSIGURANJE BEOGRAD
ADRESSE
Milutina Milankovića 134G, 11000 Beograd
Verantwortliche Person
Nikola Đukić, predsednik Izvršnog odbora

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Personen
Philanthropie
Beschreibung der Tätigkeit
UNIQA osiguravajuća grupacija je jedna od vodećih osiguravajućih koncerna u Centralno-istočnoj Evropi, sa uslužnom i prodajnom mrežom na 17 tržišta Evrope. UNIQA u Evropi ima 22.000 zaposlenih i ekskluzivnih partnera koji opslužuju više od 16 miliona klijenata. UNIQA je prema Shareholder Performance indeksu konsalting kuće MERCER OLIVER WYMAN najjače osiguranje u Evropi po povratku investicija. Već niz godina UNIQA dobija rejting A koji daje Standard and Poors najcenjenija svetska organizacija za ocenu snage finansijskih institucija.
U Srbiji, UNIQA posluje od 2006. godine i nalazi se među vodećim osiguravajućim kompanijama kod nas. Lider je na polju bankoosiguranja i dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. U prilog pružanju usluge vrhunskog kvaliteta govori i poverenje koje je UNIQA osiguranju poklonilo više od 550.000 osiguranika. U 2012. godini poznati londonski magazin "World Finance" je proglasio UNIQA osiguranje za najbolje u Srbiji. U velikom takmičenju prestižne britanske institucije European Busness Awards, u kojem je učestvovalo 34.000 kompanija iz Evrope, UNIQA Srbija je osvojila nagradu za najbolju kompaniju u Srbiji i jednu od 10 najboljih kompanija u Evropi u 2016. godini.
Nakon supešne akvizicije Basler osiguranja, UNIQA osiguranje zapošljava više od 450 zaposlenih i svoje poslovne aktivnosti odvija kroz 40 prodajnih mesta u Srbiji, kao i kroz saradnju sa brojnim partnerima, saradnicima i poslovnim bankama.

Nachrichten