Ilirika DZU Beograd


Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
ILIRIKA DZU DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE INVESTICIONIM FONDOVIMA AD BEOGRAD
ADRESSE
Knez Mihailova 11-15/V, 11000 Beograd
Verantwortliche Person
Đorđe Vujović
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ereignisse
Personen
Beschreibung der Tätigkeit
ILIRIKA GLOBAL je otvoreni investicioni fond kojim upravlja ILIRIKA DZU a.d. Beograd Društvo za upravljanje investicionim fondovima.

Otvoreni investicioni fond ILIRIKA GLOBAL namenjen je svim ulagačima fizičkim i pravnim kao i domaćim i stranim licima koji žele ostvarenje visokog prinosa ulaganjem u diversifikovani portfolio prvenstveno vlasničkih hartija od vrednosti. Navedena strategija ulaganja sadrži veći nivo rizika od fondova prihoda balansiranih fondova i fondova očuvanja vrednosti imovine ali ujedno i niži nivo rizika od nediversifikovanog pojedinačnog ulaganja na tržištu kapitala.

Preporučeni period ulaganja u Fond je najmanje 3 godine.

Investitor može kupiti investicione jedinice uplatom na novčani račun fonda kod kastodi banke. Tako prikupljena sredstva se investiraju u hartije od vrednosti. Investitoru koji je kupio investicione jedinice fonda ILIRIKA GLOBAL je osigurana diversifikacija sredstava u okviru investicione politike tog investicionog fonda.

Prilikom prve kupovine investicionih jedinica potrebno je potpisati pristupnicu u sedištu Društva ili kod ovlašćenih posrednika. Svaka naredna kupovina investicionih jednica obavlja se uplatom željenog iznosa sa pozivom na broj JMBG ili MB kod pranog lica. Investicione jedinice se ne mogu slobodno prenositi osim po osnovu nasleđivanja i ugovora o poklonu.

Nachrichten