Hotel Zlatibor Mona


Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
HOTEL ZLATIBOR MONA
ADRESSE
Naselje Jezero 26, 31315 Zlatibor

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Ereignisse
Bildstrecken
Beschreibung der Tätigkeit
U strogom centru Zlatibora, okružen borovom šumom, u neposrednoj blizini jezera, autobuske stanice i brojnih turističko-poslovnih i zabavnih objekata, nalazi se hotel Zlatibor MONA.

Hotel raspolaže sa 90 smeštajnih jedinica ciju celinu cine: standard sobe, studio junior, studio superior, apartmani i rezidencije.

U okviru hotela nalaze se dva restorana i bar-kafeterija. U a’la cart restoranu, služe se specijaliteti domaće kuhinje i ukupno je na raspolaganju 80 mesta i 30 mesta u zatvorenoj letnjoj bašti.

Gosti hotela mogu uživati u domaćoj i internacionalnoj kuhinji u okviru hotelskog restorana kapaciteta 180 osoba. Bar - kafeterija nudi vrhunske napitke i poslastice.

Poseban deo hotela je predvidjen za poslovne skupove. U okviru ovog dela, nalazi se kongresna sala kapaciteta 220 osoba, koja se deli u dve manje sale po potrebi – od 150 i 70 mesta. Pored toga, celinu čine i sala za sastanke sa 20 mesta, poslovni centar maksimalnog kapaciteta 50 mesta, kao i banket sala sa 100 mesta.

Wellness hotela se prostire na 700 m2 u okviru koga se nalazi zatvoreni bazen, hiromasažna kada, saune, prostori za masaže. Kao posebna celina se izdvaja teretana, opremljena najsavremenijom kardio i fitnes opremom.

Nachrichten