Poljoprivredna avijacija PKB d.o.o. Beograd


Micro Unternehmen
Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Beschreibung der Tätigkeit
PKB Avijacija osnovana je 1994. godine. Poseduje dva avizona ANT – 2, koji se koriste za sve agrotehničke mere zaštite i đubrenja na površinama od 20.000 hektara.

PKB Korporacija, osnovana 27.12.1945.godine u Pančevačkom ritu, jedna je od vodećih kompanija u zemlji u oblasti primarne biljno-stočarske proizvodnje.

Tržišno je orijentisana i zato u svojoj društvenoj odgovornosti vidi odgovorno i uspešno poslovanje. Takvo poslovanje podrazumeva primenu najviših standarda u svim aspektima poslovanja, od zapošljavanja ljudi, preko kvaliteta proizvoda i usluga, do zaštite životne sredine, brige o zdravlju zaposlenih, kao zdravlju i zadovoljstvu krajnjih korisnika naših proizvoda i usluga.

Glavna delatnost je proizvodnja sirovog mleka tj. mlečno govedarstvo, koje se bazira na rasnom sastavu mlečnog tipa holštajn-frizijske rase krava, oplemenjenih kanadskom i američkom genetikom.

PKB proizvodi i stočnu hranu, uglavnom za sopstvene potrebe i deo za eksternu prodaju, kao i semensku robu (pšenica, ječam, kukuruz, soja i suncokret) koju dorađuje u sopstvenom doradnom centru, kako za internu upotrebu, tako i za eksternu prodaju.