Lola preduzetništvo d.o.o. Železnik - u restrukturiranju


Klein Unternehmen
Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Beschreibung der Tätigkeit
Osnovni cilj registrovanja preduzeća u početnoj fazi je bio u aktivnom rešavanju problema tehnološkog viška radnika Lola Korporacije.

U kasnijoj fazi razvoja, a naročito zahvaljujući ogromnoj finansijskoj pomoći Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja RS Lola preduzetništvo je značajno proširilo i povećalo proizvodne kapacitete, gde se naročito izdvajaju kapaciteti za proizvodnju ambalaže od hromokartona (tripleksa) gramature od 280-400 grama, ambalaže od kaširanog mikrovala, kao i transportne ambalaže od valovite lepenke.

Preduzeće trenutne razvija značajne proizvodne kapacitete iz prehrambene oblasti što će obezbediti sledeće proizvode: testenine, smrznuto testo, peciva, domaće kolače, štampani keks i druge konditorske proizvode.

Lola Preduzetništvo se trenutno nalazi u procesu podržavljenja kapitala, što je u skladu sa odlukom Vlade RS, po kojoj će se nad svim preduzećima koja imaju status preduzeća koja zapošljavaju OSI (više od 50% zaposlenih radnika su OSI, shodno novom Zakonu) sprovesti postupak podržavljenja kapitala.