Poljoprivredni kombinat Zlatibor d.o.o. Zlatibor


Mitte Unternehmen
Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Beschreibung der Tätigkeit
„Ukusi moga kraja“ su autentični srpski proizvodi, napravljeni u saradnji kompanije Mercator-S I PK Zlatibor doo od domaće sirovine i po tradicionalnoj recepturi.
Ovaj brend je dobio najviše „Čuvarkuća“
Svojim širokim asortimanom zlatiborskih zdravih proizvoda, jogurta, dijet jogurta, kiselog mleka, kisele pavlake, paprike u pavlaci, zlatiborskog sira, polumasnog sira i kačkavalja, ovo preduzeće upotpunjuje turističku ponudu Zlatibora i predstavlja zaštitni znak istorije Zlatiborskog kraja i vrednih ljudi spajajući tradiciju proizvodnje i istorijske korene razvoja koji počinju od 1946. godine i traju do dan danas.Poseduje farmu krava simentalske rase sa zapatom od 485 grla (krave i priplodni podmladak), u budućnosti planira povećanje svog stočnog fonda do iskorišćenosti punog kapaciteta štala.
Preduzeće se ranije bavilo preradom mleka sa sopstvene farme, ali kako je potražnja za proizvodima mlekare povećana, počeo je otkup, tako da trenutno sarađuje sa preko 800 poljoprivrednih individualnih proizvođača.
Od naše zemlje proizvodi i puni za Delhaize PK Zlatibor
http://pkzlatibor.com/wp-content/uploads/2013/10/USAID-Plan_Razvoja_Mlekarstva_U_Zlatiborskom_Okrugu_Dr_Senad_Hopic_2012_1-18-20-22-44.pdf

http://pkzlatibor.com/galerija/
http://pkzlatibor.com/novosti/
http://pkzlatibor.com/wp-content/uploads/2013/10/housed_on_dairy_farm__zlatiborski_suvati_on_zlatibor.pdf