FESTO Srbija


Klein Unternehmen
Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Beschreibung der Tätigkeit
Festo je vodeći svetski proizvodjač pneumatskih i elektronskih komponenata i sistema namenjenih automatizaciji proizvodnih procesa.
Firma Festo je na ovim prostorima prisutna više od 40 godina. Predstavništvo naše firme u Beogradu uspešno je radilo od 1991 godine. Kao rezultat kontinualnog širenja obima saradnje sa vodećim uspešnim firmama u Srbiji i širem regionu, kao i u cilju daljeg unapređenja poslovanja i učvršćivanja dominantne pozicije na tržištu opreme za industrijsku automatizaciju, početkom 2010.godine predstavništvo prerasta u lokalni ogranak firme Festo u Srbiji. U ogranku rade stručnjaci spremni da na osnovu znanja i bogatog iskustva u svakom trenutku pruže tehničku podršku pri rešavanju zadataka iz oblasti automatizacije u različitim industrijskim granama.



U saradnji sa Fakultetom Tehničkih Nauka iz Novog Sada organizovana je obuka po programu Festo Didactic, čiji je cilj obrazovanje i dopunjavanje uskostručnih znanja kadrova koji se bave automatizacijom proizvodnje.



Festo je partner industrije, kako na polju automatizacije proizvodnje, tako i na polju automatizacije procesa. Zahvaljujući decenijskom iskustvu i kontinuiranom ulaganju u razvoj, u našoj ponudi se nalaze
gotova rešenja za najrazličite industrijske grane:



- automobilska industrija
- prehrambena industrija
- industrija pakovanja
- industrija proizvodnje mašina
- elektronska industrija
- industrija mašina za štampu i papir
- industrija mašina za plastiku
- industrija mašina za obradu drveta
- tekstilna industrija
- javni vodovod
- hemijska industrija
- rudarstvo
- energetika
- farmaceutska industrija, ...