OSA Računarski inženjering d.o.o. Beograd


Klein Unternehmen
Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Beschreibung der Tätigkeit
OSA Računarski inženjering je specijalizovana za inženjering i izvođenje profesionalnih računarskih grafičkih sistema za projektovanje i izradu tehničke dokumentacije.

Ovlašćeni prodavac (Value Added Reseller - VAR) Autodeskovog softvera za Srbiju.

Distributer printera i multifunkcionalnih uređaja kompanije Canon za Srbiju i kompanije OCE za Srbiju, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Distributer kovertirki Švajcarskog proizvođača Kern za Srbiju.

Od samog početka ulažemo u sopstveni razvoj softvera konkurentnog na svetskom tržištu. To je kao rezultat dalo niz originalnih programa koji su postigli uspeh na tržištu kao što su

Softver za upravljanje dokumentima i poslovnim procesima UniDocs.

UniDocs Business Box, sistem za integrisano upravljanje poslovanjem, poslovnim procesima, dokumentima i podacima koji obuhvata sve segmente poslovanja, uključujući poslovno-dokumentacione procese pre i posle evidentiranja poslovnih promena u ERP sistemu. Obezbeđuje potpuno jedinstvo poslovnih dokumenata i poslovnih promena. Na potpuno prirodan način obezbeđuje celovitost procesa nabavke, prodaje, finansijske operative, računovodstva, upravljanje i planiranja i još mnogo toga. Omogućava dnevno praćenje i planiranje poslovanja, učinka i efikasnosti poslovnih procesa.

Softver za aerodrome automatsko informisanje putnika i automatska registracija putnika i prtljaga kao i

BeoINFO - elektronski plan Beograda.