ZLATIBOR PLAZA d.o.o. Beograd


Mitte Unternehmen
Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Beschreibung der Tätigkeit
Kompanija Mona Hotel Management d.o.o. osnovana je 2011. godine, izdvajanjem iz matične kompanije MONA d.o.o. sa ciljem upravljanja hotelima, kako u svom vlasništvu, tako i u vlasništvu drugih fizičkih i privrednih subjekata.

MONA d.o.o. je osnovana 1989. godine i bavi se proizvodnjom kožnih odevnih predmeta, poslovne galanterije i tekstilne odeće. Važi za jedan od najprepoznatljivijih domaćih brendova i spada u 50 najuspešnijih preduzeća Srbije.

Na osnovu pozitivnog iskustva na konkurentnom tržištu, posvećenosti zadovoljstvu kupaca i kontinuiranom radu na inovacijama, Mona d.o.o. diversifikuje poslovanje na hotelske usluge. Prvi objekat je otvoren 2003. godine, nakon čega su usledile i druge investicije. Godine 2011. osniva se nezavisno preduzeće Mona Hotel Management. Danas ovu kompaniju čini vredan i perspektivan tim, koji iza sebe ima uspešne projekte i upravlja hotelima čiji je potpuni ili delimični vlasnik kompanija.

Portfolio kompanije danas čini pet objekta: hotel Zlatibor Mona na Zlatiboru, hotel Argo u Beogradu, hotel Javor kod Ivanjice, apartmani Villa Bella u Budvi i novi hotel Mona Plaza u Beogradu, otvoren decembra 2019. godine.

Kompanija Mona Hotel Management nosilac je brojnih domaćih i međunarodnih priznanja među kojima izdvajamo Najbolji hotel u 2011, Najbolji hotelski menadžment 2010, Superbrand u hotelima i sertifikat Zeleni ključ.