Envipack doo Beograd


Micro Unternehmen
Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Beschreibung der Tätigkeit
ENVIPACK d.o.o. je specijalizovani operater sa inegralnom dozvolom za sakupljanje i transport opasnog i neopasnog otpada, osnovan od strane kompanije Galenika Fitofarmacija a.d. prevashodno sa ciljem da se uspostavi sistem za sakupljanje i zbrinjavanje otpadne ambalaže od sredstava za zaštitu bilja na teritoriji Republike Srbije. Osnovna namera je da se smanje količine generisanog otpada, očuvaju prirodni resursi i uspostavi optimalno upravljanje ambalažnim otpadom u skladu sa najboljim iskustvima zemalja EU i sveta.

ENVIPACK d.o.o. u ime svojih klijenata i o njihovom trošku organizuje prikupljanje i zbrinjavanje ambalažnog otpada sa čitave teritorije Republike Srbije, vrši pregled, kontrolu i transport prikupljenog otpada, organizuje edukacije i promocije vezane za prikupljanje, pravilno postupanje i razvrstavanje nastalog opasnog i neopasnog otpada. Pravilnim postupanjem sa otpadnom ambalažom od SZB, krajnji korisnici proizvoda obazbeđuju sebi besplatnu uslugu operatera.

Pogodnost za klijente i krajnje korisnike različitih hemijskih proizvoda je da posredstvom operatera ENVIPACK d.o.o. mogu jednostavno i ekonomski isplativo zbrinuti i ambalažni otpad od ulja, maziva, boja, lakova, aditiva kao i veliki broj tečnih i čvrstih opasnih ili neopasnih otpada koji se generišu na njihovim posedima uključujući i otpadna ulja, filtere, proizvode sa isteklim rokom trajanja i sl.