Deco d.o.o. Vrnjačka Banja


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA INŽENJERING TRGOVINU I USLUGE DECO DOO VRNJAČKA BANJA
ADRESSE
Darinke Čavdarević 14, 36210 Vrnjačka Banja
Verantwortliche Person
Goran Dedić, direktor

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Freie Stellen
Beschreibung der Tätigkeit
DECO engineering je privatna kompanija specijalizovana za izvođenje:
elektroenergetskih instalacija
HVAC
hidrotehničkih instalacija
________________________________________
DECO engineering je osnovan 1999. godine kao porodična kompanija, koja je u svom razvoju uvek vrednovala odnose sa klijentima.
Predstavništva kompanije van Srbije: Makedonija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina, Saudijska Arabija. Teritorije Bliskog Istoka i Afrike su naši dugoročni ciljevi.

DECO doo nudi inženjering, projektovanje i izvođenje na industrijskim i poslovnim objektima. Objedineno izvođenje mašinskih i elektro radova u inostranstvu (MEP - Mechanical, electrical, and plumbing) doveli su da je DECO doo proširio delatnost i na inženjering i izvođenje mašinskih instalacija.
Delatnosti:
1.Elektro energetske instalacije
2.HVAC (Instalacija ventilacije i klimatizacije, Cevne instalacije gasnih instalacija, Hidrotehničke instalacije),
3.BMS Building Management System integriše sve ključne performanse objekta i obezbeđuje njihovu kontrolu. Ovaj sistem poboljšava funkcionalnost, vrši optimizaciju potrošnje energije i smanjuje troškove upotrebe objekta.
4.Sistemi zaštiite (Protivpožarne instalacije, Protivprovalne instalacije, Instalacije CCTV, Kontrola pristupa, Gašenje požara, Interfonski sistemi)
5.TURN KEY PROJEKTI. DECO engineering nudi izgradnju objekata po principu ključ u ruke. Omogućavamo klijentu da znatno lakše realizuje svoju investiciju, prepuštajući nama zadatak da objekat vodimo od idejnog rešenja, preko projektovanja i izvođenja, pa do dobijanja svih potrebnih dozvola.. Iskustvo u građenju više prozivodnih i magacinskih hala, rekonstrukcija više desetina maloprodajnih objekata, izgradnja silosa do 4.000t, stambenih zgrada, dovelo je do toga da klijentima DECO EGINEERING daje predloge predloge uštede pre samog izvođenja, kao i tokom gradnje objekata.

DECO doo je implementirao i primenjuje sistem menadžmenta kvalitetom u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001, upravljanja zaštitom životne sredine ISO 14001, zaštite zdravlja i bezbednost na radu OHSAS 18001