Inter-Mehanika d.o.o. Smederevo


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE INTER-MEHANIKA D.O.O. SMEDEREVO
ADRESSE
Goranska 12, 11300 Smederevo
Verantwortliche Person
Vladimir Đurđević

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Personen
Beschreibung der Tätigkeit
Neprestano ulažući i investirajući u nove proizvodne programe, shvatajući da je na programu remonta i održavanja železničkih vozila u Srbiji poslednjih godina nastala velika praznina, vlasnici Inter - Mehanike investiraju u program proizvodnje i usluga vezanih za železnicu. Godine 2008. na lokaciji Stara železara - UTVA IBZ, na 1.2 km od železničke stanice Smederevo, izgrađena je moderna hala za remont i održavanje svih tipova teretnih vagona.

INTER - MEHANIKA DOO Smederevo, je danas moderna firma koja se bavi proizvodnjom i u slugama, kako za velike državne sisteme (EPS, Železnica ...), privatne firme (Hesteel Serbia Iron Steel, NIS TNG, Elixir, HIP Petrohemija, Axbenet, Ermewa ...), tako i za sva ostala lica, poznati su kotlovi na biomasu, koji su očistili dvorišta u mnogim vojvođanskim mestima, selima Homolja, Pomoravlja, Šumadije ...
Rekonstrukcija, opravka i održavanje vučnih i vučenih železničkih vozila danas su osnovna delatnost INTER-MEHANIKE. Kao ovlašćeno lice za održavanje svih tipova teretnih kola i železničkih vagon cisterni poseduje međunarodni sertifikat ECM.