ADAM-ŠPED SYSTEM SUBOTICA


Mitte Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
ADAM-ŠPED SYSTEM DOO ZA TRANSPORT I ŠPEDICIJU SUBOTICA
ADRESSE
Bikovački put 11, 24000 Subotica
Verantwortliche Person / Eigentümer
Aleksandar Vasić

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Bildstrecken
Beschreibung der Tätigkeit
MEĐUNARODNI TRANSPORT
Sektor transporta i logistike vrši organizaciju prevoza pošiljki drumskim, avionskim i brodskim transportom. Težište poslovanja je na drumskom prevozu širom Evrope koji organizujemo uglavnom vozilima iz sopstvenog voznog parka i vozilima naših dugogodišnjih kooperanata.

Zahvaljujući kvalitetnim kontaktima sa stranim prevoznicima i špediterskim kućama, u mogućnosti smo da organizujemo zbirne transporte sa kratkim rokovima isporuke.

Vozni park sačinjavaju vozila nosivosti od 3,5 do 24 tone nosivosti, dok za hitne isporuke posedujemo pick-up i kombi vozila. Vozila su opremljena svom opremom za transport na + i - režimima i moguće ih je angažovati kako za solo tako i za zbirne utovare.

Vredi napomenuti i činjenicu da je gotovo ceo vozni park opremljen motorima EURO 5 i GPS uređajima za praćenje kretanja vozila. Šifru za pristup praćenja određenog vozila uvek možemo dati klijentu kako bi i sam imao uvid u poziciju istog.

Sopstvena vozila:
Kamioni avia nosivosti do 3.200 kg
Kombi vozila nosivosti do 1.200 kg
Pick up vozila nosivosti do 800 kg
Kamioni nosivosti do 24.000 kg


CARINJENJE
Odeljenje za carinske poslove i špediciju posluje na svim carinskim ispostavama u Subotici ,Somboru, Beogradu, Sremskoj Mitrovici i Senti, a uz angažovanje dugogodišnjih partnera u mogućnosti smo da organizujemo i carinjenja u gotovo svim gradovima Srbije.

U svom poslovanju se trudimo da negujemo kvalitetan odnos sa carinskim organima, inspekcijskim službama i ostalim učesnicima u spoljnotrgovinskom poslovanju, nastojimo da sa visokim nivoom profesionalnosti opravdamo ulogu regionalnog lidera u pružanju usluga u carinskom postupku i organizaciji prevoza.

- Uvozno carinjenje pošiljki repromaterijala, opreme i robe široke potrošnje
- Izvozno carinjenje pošiljki
- Privremeni uvoz i izvoz pošiljki na prezentacije, popravke, dorade
- Posredovanje kod inspekcijskih organa prilikom uvoza i izvoza
- Konsultacije i uvođenje novih carinskih postupaka u poslovanje komintenata ukoliko je to moguće
- Uz pomoć pravnika, pribavljanje kontigenata, mišljenja, rešenja Uprave carina i nadležnih ministarstava
- Skladištenje robe pod carinskih nadzor u sopstveni carinski magacin ili u magacine partnera ukoliko pošiljka traži poseban režim skladištenja
- Raspolažemo sa bankarskim garancijama


SKLADIŠTENJE I PARKING
U okviru carinskog odeljenja našeg preduzeća posluju i carinski i necarinski magacini.

Magacini su ukupne površine 9.300 m2. Fizički su odvojeni, u mogućnosti da skladištimo i robu koja je pod carinskim nadzorom i robu koja je u domaćem prometu.

Za skladištenje robe koja traži posebne uslove čuvanja (ADR, temperaturni režimi) angažujemo magacine i skladišta naših kooperanata.

Magacini i roba koja se nalazi u njima su posebno osigurani od svih vidova rizika kod osiguravajućeg društva , a fizički su obezbeđeni 24-časovnim fizičkim obezbeđenjem i video nadzorom.

Lokacije magacina: Subotica i Dobanovci.

Osoblje magacina je opremljeno i obučeno za kvalitetnu manipulaciju robom, kao i za pružanje posebnih usluga, kao npr. komisioniranje, etiketiranje robe, posebno pakovanje, itd.

Pored usluge manipulacije robe pružamo i usluge parkinga. U našem posedu je parking od 3800m2 koji je 247 obezbeđen čuvarom i stalnim video nadzorom. Usluge parkirališta pružaju se komitentima koji obavljaju carinski postupak kao i drugim komitentima koji imaju bilo kakvu potrebu parkiranja vozila.

Nachrichten