ASW-Inženjering d.o.o. Beograd


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
ASW-INŽENJERING PREDUZEĆE ZA PROJEKTOVANJE I REALIZACIJU INFORMACIONIH SISTEMA DOO BEOGRAD
ADRESSE
Takovska 45 A, 11060 Beograd
Verantwortliche Person
Nemanja Avlijaš
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Personen
Referenzliste
Beschreibung der Tätigkeit
ASW Inženjering d.o.o. je kompanija koja se razvila na iskustvima u realizaciji složenih projekata u oblasti informacionih tehnologija.

Integrišući najnovije informatičke tehnologije, pored svojih proizvoda pruža i širok spektar usluga svojim korisnicima u okviru celog životnog ciklusa njihovih informacionih sistema počev od profesionalnih konsalting usluga preko integracije kompleksnih sistema, pa sve do potpunog održavanja i outsource-inga.

U razvoj vlastitih proizvoda do sada je utrošeno preko 400 inženjer-godina. Kompanija je u kontinuiranom porastu i trenutno ima preko 60 zaposlenih radnika među kojima je 55 IT inženjera specijalista sa višegodišnjim iskustvom.

ASW Inženjering poseduje implementiran sistem upravljanja kvalitetom (ISO 9001:2008), sistem upravljanja IT uslugom (ISOIEC 20000-1:2011) i sistem menadžmenta bezbednošcu informacija (ISO 27001:2013) . Navedeni sistemi predstavljaju tvrdnju da kompanija posluje u skladu sa međunarodnom najboljom praksom iz oblasti IT.

Kompanija ASW Inženjering je implementirala svoja rešenja u velikom broju kompanija u Srbiji i regionu. Neke od referenci su: Lilly, Đak, Štampa sistem, Gomex, MPC, Voli, m:tel, Apoteke Asterfarm, Obuća Metro, VIK Podgorica i mnogi druge.

Nachrichten