NavMenu

Poljoprivredni fakultet Beograd

Potpuni naziv:

Poljoprivredni fakultet Beograd

Odgovorno lice:

Milica Petrović

Matični broj:

????????

PIB:

?????????

Datum osnivanja:

??.??.????

Pretežna delatnost:

(????) Lorem ipsum

Kontakte

Sedište firme
Adresa:Nemanjina 6, 11081 Beograd
Telefon:( ??? ??) ??? ????, ??? ????
Fax:( ??? ??) ??? ????
Email:no-reply@example.com

Status, Einkommen, Eigentum

Oblik svojine:

staatliches Eigentum

Beschreibung der Tätigkeit

Poljoprivredni fakultet je obrazovno-naučna ustanova koja u okviru svoje matične delatnosti obavlja obrazovnu i naučno-istraživačku delatnost u oblasti: ratarstva, voćarstva i vinogradarstva, stočarstva, zemljišta i melioracija, zaštite bilja i prehrambenih proizvoda, mehanizacije poljoprivrede, prehrambene tehnologije i biohemije i agroekonomije.

Fakultet u okviru obrazovne delatnosti obavlja nastavu (predavanja, vežbe, stručnu praksu i druge oblike nastave), prema nastavnom planu i programu za osnovne i postdiplomske studije, proveru znanja (ispiti, kolokvijumi i dr.), dopunsko usavršavanje u struci i polaganje stručnih ispita za lica sa stečenim visokim obrazovanjem u struci za koju je Fakultetmatičan, a koja rade u obrazovanju.

ODPF Radmilovac je organizaciona jedinica Poljoprivrednog fakulteta.

Na ODPF Radmilovac izvodi se deo nastave, stručna i proizvodna praksa i drugi oblici rada u ostvarivanju programa i plana nastave iz predmeta studija prvog stepena za potrebe Fakulteta i drugih korisnika. U cilju obezbeđenja zadovoljavajućeg nivoa nastave na ODPF Radmilovac se podižu kolekcije odgovarajućih vrsta biljaka i životinja sa važnijim sortama i rasama i genetičkim resursima kao bankam gena, za izvođenje naučno – istraživačkog rada i za ugledno i ogledno gazdovanje.

Na ODPF Radmilovac organizuje se naučno - istraživački i stručni rad za postizanje kvaliteta studija, za njihovo razvijanje i unapređenje kao i za razvoj i unapređenje struke u celini.
Prikaži pun opis

Nachrichten

Sieh alles

24.04.2024.  |  Landwirtschaft

Aprilski mraz u Srbiji ugrozio je i vinograde

Hladni vazdušni front je krećući se od severa ka jugu zemlje zahvatio je najznačajnija vinogorja Srbije u noći 20. aprila, piše dr Zoran Pržić sa Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu. Iznenađujuće hladno aprilsko jutro i pojava radijacionog, niskog poznog prolećnog mraza u dobrom delu Republike Srbije ugrozila je voćarsku, vinogradarsku, a delom i povrtarsku proizvodnju. Na udaru

Iz kataloga roba i usluga

Lorem ipsum dolor sit

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed eget rutrum

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Lorem ipsum dolor sit

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor

Andere Kontakte

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed eget rutrum mauris In eu congue sapien Integer a leo sed orci semper auctor Etiam a nisl euismod elementum orci vel condimentum enim Sed placerat velit eget neque venenatis molestie Nunc accumsan ante et pharetra dapibus massa felis tincidunt mauris lobortis ornare sem lectus sit amet ante Aenean vitae mauris hendrerit lacinia tellus cursus iaculis lorem Nam vel magna id lorem convallis malesuada Pellentesque purus orci condimentum sit amet suscipit quis pharetra sed ex

Isporučioci