Seedev d.o.o. Beograd


Micro Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
SEEDEV DOO, BEOGRAD
ADRESSE
Koče Kapetana 47, 11000 Beograd
Verantwortliche Person
Dragana Tar
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Ereignisse
Finanzen
Personen
Beschreibung der Tätigkeit
SEEDEV je konsultantska firma sa sedištem u Beogradu i Zagrebu, posluje u jugoistočnoj Evropi i aktivna je u sledećim oblastima:

-ruralni i lokalni razvoj
-politika poljoprivrede
-razvoj agrobiznisa
-prekogranična saradnja
-evropske integracije

Seedev je zainteresovan za istraživanje prekogranične saradnje i razvoj projektnih ideja u skladu sa Seedev aktivnostima (lokalni i ruralni razvoj, poljoprivreda, geografske oznake, itd.)

SEEDEV radi u partnerstvu sa organizacijama i pojedincima koji su zainteresovani za jačanje uloge civilnog društva u jugoistočnoj Evropi, posebno u sektorima ruralnog i lokalnog razvoja i zaštite životne sredine. Ona obuhva metode sistematskog istraživanja u strategije za uključivanje, podršku organizacijama civilnog društva u projektima implementiranim od strane SEEDEV-a.

SEEDEV podržava razvoj agro-biznisa u celoj jugoistočnoj Evropi i pruža direktne konsultantske usluge, kroz projekte koji imaju za cilj poboljšanje poslovnog okruženja kroz promovisanje poslovnih usluga i transfer tehnologije, unapređenje znanja, zainteresovane organizacije i tržišnih veza.

SEEDEV razvija specifične alate da pripremi zainteresovane strane u oblastima koje pokriva, naročito za ruralni razvoj i prekograničnu saradnju. To podrazumeva podršku nacionalnim i lokalnim vlastima.