PSI Lab d.o.o. Beograd


Micro Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
PREDUZEĆE ZA TRGOVINU I USLUGE PSI LAB DOO BEOGRAD
ADRESSE
Bogdana Žerajića 24a, 11090 Beograd
Verantwortliche Person
Saša Obradović, Jasna Obradović
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Kompanija PSI Lab doo je privatna kompanija osnovana 2007. godine od kada je u kontinuitetu prisutna na srpskom tržistu. Kompanija se bavi uvozom i distribucijom laboratorijskog potrošnog materijala i opreme kao i servisnom podrškom laboratorijske opreme.

PSI Lab doo ima u ponudi standardan asortiman laboratorijskog materijala kao diler, ekskluzivni distributer ili autorizovani distributer vise raličitih proizvodjača laboratorijske opreme i potrošnog materijala koji su prisutni i prepoznati na tržistu Srbije. Kompanija ima mogućnosti da podrži u oblasti potrošnog materijala i specijalne zahteve korisnika.

Takvu mogućnost kompanija PSI Lab doo ima pre svega zbog ekskluzivnog ugovora sa kompnijom AMTAST USA, internacionalni lider koji pruža široki dijapazon laboratorijske opreme i potrošnog materijala. Od jednostavnih laboratorijskih istraživanja i skrininga do ispitivanja životne sredine i praćenja industrijskih parametara, aktivno je angažovan u poboljšanju zdravlja i poboljšanju kvaliteta životne sredine širom sveta.

Princip rada zasniva se pre svega na dobrom odnosu cene i kvaliteta proizvoda.

Svim korisnicima sa kojima razvija pre svega prijateljski partnerski odnos, a uz potvrđenu informaciju o količinama neophodnih materijala za određeni period, kompanija je spremna da ponudi da rokovi isporuke ne budu duži od 7 dana (ako proizvod zbog poštovanja rokova upotrebe to dozvoljava robu uvek imamo za poznatog kupca na lageru).

Partnerski odnos podrazumeva osim poštovanja roka isporuke i dogovorenu dinamiku plaćanja.