Elektrovat d.o.o. Beograd


Mitte Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU PROJEKTOVANJE MERENJE U ELEKTROTEHNICI I PROMET ELEKTROVAT DOO BEOGRAD
ADRESSE
Šumatovačka 124/6, 11000 Beograd
Verantwortliche Person
Jugoslav Milošević, Radomir Milekić, Milan Spasović
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Referenzliste
Beschreibung der Tätigkeit
Osnovnu delatnost firme u početku su činili projektovanje i montaža elektroenergetskih postrojenja i opreme.Dogodio se intenzivan razvoj, tako da danas program firme obuhvata još:

- Merenje i inženjering u elektrotehnici.
- Proizvodnju opreme, projektovanje i opremanje TV studija.
- Spoljnotrgovinski promet i domaća veletrgovina.
- Zastupanje stranih firmi.

1995.godine Elektrovat je počeo da osvaja nove proizvode, namenjene opremanju TV studija i pozorišta profesionalnom rasvetom i ubrzo postao jedini proizvođač te opreme kod nas.

Proizvodi Elektrovata dobili su zahtevani sertifikat CE i počela je njihova prodaja u Evropi (najpre u Francuskoj) a zatim i na drugim ino tržištima.

Proizvodima Elektrovata opremljena su TV studija u Indoneziji, Kazakstanu, Francuskoj, Sudanu, Tunisu, Hrvatskoj, Austriji, itd.

2002. godine Elektrovat je postao zvanični distributer velike multinacionalne kompanije Schneider Electric, koja se bavi proizvodnjom elektro opreme. Pored toga što distribuira opremu ovog svetski priznatog proizvođača, Elektrovat ugrađuje ovu opremu, što je dodatna garancija kvaliteta koji nudi.

Zadnjih godina u proizvodni program ELEKTROVAT-a uvršteno je projektovanje, izrada i montaža opreme za scensku mehaniku.

Firma poseduje licencu za projektovanje, licencu za izvodenje radova, kao i licencu za merenje i ocenu kvaliteta elektroinstalacija.

Razvoj u vremenu koje dolazi, Elektrovat vidi u okviru postojećih programa, sa posebnim akcentom na proizvodnju studijske opreme, ali i u razvoju novih rešenja i proizvoda koje će ponuditi svojim klijentima.