Com-4T d.o.o. Beograd


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
DRUŠTVO ZA INŽENJERING TRGOVINU EXPORT-IMPORT COM-4T DOO BEOGRAD
ADRESSE
Milutina Milankovića 25 a, 11070 Novi Beograd
Verantwortliche Person / Eigentümer
Tomislav Pijevac

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Ereignisse
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
COM-4T je sistem integrator orijentisan na pružanje usluga iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, sposoban da realizuje moderno i efikasno ICT okruženje korisnika. Posebno je specijalizovan za područje bezbednosti informacija, objedinjenih komunikacija, upravljanje informacionim sistemima i pripadajućim operativnim rizicima.

COM-4T raspolaže jakom mrežnom i informacionom infrastukturom koja može da odgovori u svakom pogledu na tendencije modernih telekomunikacija, sa posebnim akcentom na vrhunsko i kvalitetno obavljanje svoje glavne delatnosti sistemske integracije. U tom smislu, zadovoljstvo korisnika je na prvom mestu, a sve u cilju što boljeg i lakšeg okruženja za rad potencijalnih korisnika.

COM-4T nudi vodeća poslovna, tehnološka i industrijska ICT rešenja. Kombinovanjem implementacije rešenja sa COM-4T profesionalnim servisima korisnicima se pruža mogućnost da neometano i bez prekida obavljaju posao u kvalitetnom mrežnom okruženju.

Servisi uključuju aktivnosti počev od konstaltinga, planiranja, preko dizajna, testiranja, implementacije, održavanja i optimizacije poslovnog ICT okruženja.

Nachrichten