eKapija.com Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
EKAPIJA.COM DOO ZA ELEKTRONSKE KOMUNIKACIJE BEOGRAD
ADRESA
Španskih boraca 24v, 11070 Novi Beograd
Odgovorno lice
Zdravko Lončar, Aleksandar Parezanović

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Događaji
Finansije
Filantropija
Galerije
Opis delatnosti
eKapija je vodeći poslovni portal u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Pored najnovijih aktuelnih vesti i izveštaja, eKapija obezbeđuje svojim korisnicima ekonomske analize, izveštaje sa berze, najave novih investicija, pregled najnovijih tendera, pobednika tendera, kao i sveobuhvatan katalog firmi koji trenutno sadrži preko 200.000 privrednih i pravnih subjekata.

Informacije su dostupne korisnicima eKapija putem sajtova www.ekapija.com, www.ekapija.me, ba.ekapija.com, www.ekapija.rs i kao i putem elektronskih biltena koji pretplatnicima stižu na njihove e-mail adrese. Dnevni poslovni bilten eKapija je prilagođen specifičnim zahtevima svakog korisnika i sadrži informacije koje su izdvojene kao bitne za njegovo poslovanje. Takođe, pošto je koncipiran kao B2B servis, portal eKapija obezbeđuje i efikasnu platformu za razmenu informacija među privrednim subjektima.

Tu je i servis Moja eKapija, gde korisnik u svakom trenutku može pogledati vesti i tendere iz njegovog profila, kako ne bi propustio ni jednu informaciju i potencijalni posao za svoju firmu.

Portal eKapija je trojezičan, tako da je osim na maternjem, dostupan i na engleskom i nemačkom jeziku.

Vesti