Kablovsko distributivni sistem - KDS Beograd


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Kablovsko distributivni sistem - KDS Beograd
ADRESA
Palmotićeva 2, 11000 Beograd

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Opis delatnosti
Radna jedinica "Kablovskodistributivni sistem - KDS" je u sistemu Javnog preduzeća PТТ saobraćaja "Srbija" којi postoji više оd 165 godina.

Preko 90 zaposlenih bavi se projektovanjem, izgradnjom, održavanjem i ekspoloatacijom kablovsko distributivnih sistema više od 15 godina kao prvi nacionalni operator.

Kablovsko distributivni sistem (KDS) je telekomunikaciona mreža koja, zahvaljujući dvosmernom prenosu signala, pored distribucije velikog broja TV i radio signala, omogućuje pružanje velikog broja atraktivnih interaktivnih servisa.

Nama je stalo do mišljenja naših korisnika. U tom smislu mi sprovodimo ankete koje nam pomažu da saznamo šta je ono što interesuje naše korisnike, koje kanale bi želeli da gledaju,... i konstantno unapređujemo i planiramo nove usluge.

Korisniku se, preko jednog priključka, stavlja na raspoloaganje mnoštvo do sada razvojenih servisa: zemaljske i satelitske televizije, radijski programi i niz interaktivnih servisa.

Prenos signala u mreži KDS je dvosmerni, tj. ne samo od glavne stanice ka korisniku, već i od korisnika ka glavnoj stanici, što omogućuje da se korisnicima pruži veliki broj raznovrsnih servisa kao što su: brzi Internet, video na zahtev, “Gledaj sad pa plati” (Pay per View), kompjuterske mrežne video igrice, telemedicina, kućna banka, telemetrija, telenadzor itd.

Vesti