Pro Kolekt d.o.o. Beograd


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PRO KOLEKT DRUŠTVO ZA NAPLATU DUGA DOO BEOGRAD
ADRESA
Bulevar Mihajla Pupina 10v, 11070 Beograd
Odgovorno lice
Aleksandar Stefanović, direktor
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Finansije
Opis delatnosti
Pro Kolekt d.o.o. Beograd posluje u okviru PRO KOLEKT GRUPE iza koje, od pre nekoliko godina, stoji jedna od najpoznatijih konsultantskih kuća - KF FINANCE. Naša glavna delatnost je pružanje usluga vansudske naplate potraživanja prema pravnim i fizičkim licima, kao i izrada izveštaja o bonitetu privrednih subjekata (kreditnin izveštaji). Kroz saradnju sa faktoring kompanijama, agencijama za naplatu potraživanja, osiguravajućim kompanijama i bankama predstavljamo deo velike mreže kompanija u Evropi za pružanje navedenih usluga. PRO KOLEKT GRUPA svojim uslugama neposredno pokriva teritorije: Slovenije, Srbije, Crne Gore, Bugarske, Hrvatske, BiH, Rumunije, Makedonije i Albanije. Posredno, preko naših partnerskih kompanija, usluge naplate potraživanja i provere boniteta pružamo za čitavu Evropu, kao i za veliki broj država na drugim kontinentima.
Pro Kolekt d.o.o. Beograd pruža usluge svojim klijentima, pre svega, na teritoriji Srbije i Crne Gore.

PRO KOLEKT kompanije osnovane su sa namerom da privrednim subjektima pruže podršku, pre svega u oblasti vansudske naplate njihovih potraživanja. Po ovlašćenju svojih klijenata, PRO KOLEKT stupa u kontakt sa njihovim dužnicima I nastoji da do naplate dođe u što kraćem roku i ujedno prati sam postupak naplate, uz redovno izveštavanje klijenata. Problem naplate potraživanja je jedan od najčešćih problema sa kojima se suočavaju kako kompanije, tako I čitave privrede, a jedan od osnovnih uzroka ovog problema je nedisciplina u plaćanju.

Zbog kašnjenja sa izmirivanjem obaveza ili neplaćanjem od strane dužnika, mnoge kompanije se suočavaju sa poteškoćama u likvidnosti. To prouzrokuje slabije poslovne rezultate i nemogućnost pravovremenog namirenja obaveza prema svojim poveriocima.

Vesti